Anne Mattilan konsertti juhlistaa Myllyniemen rantalavan 60 vuoden taivalta

Vaskiveden Nuorisoseura järjestää Anne Mattilan konsertin Myllyniemen rantalavalla sunnuntaina 30.6. klo 17.00 lavan 60-vuotisjuhlan kunniaksi. Ensimmäiset tanssit lavalla on tanssittu helluntaina 1959, vain pari kuukautta aikaisemmin tehdyn rakentamispäätöksen jälkeen ja vuonna 1965 järjestämisvastuu siirtyi Vaskiveden Nuorisoseuralle. Nuorisoseuran toiminnassa ja tanssien talkoolaisina on edelleen useita alusta asti mukana olleita henkilöitä.

Vuonna 1997 13-vuotias Anne Mattila aloitteli laulajan uraansa mm. Myllyniemen luonnonkauniilla rantalavalla Havangajärven rannalla, Virtain Vaskivedellä. Nuoresta iästä johtuen Annen tukena Myllyniemessä oli koko perhe, joten Vaskiveden Nuorioseuran väki antoi luvan innokkaalle, alaikäiselle, laulajan alulle esiintyä. Sittemmin Anne on esiintynyt säännöllisesti 22 vuoden aikana kotilavakseen mainitsemallaan Myllyniemen rantalavalla, viimeksi vuonna 2016, mutta nyt v. 2019 ensimmäistä kertaa konsertilla pääosin omien kappaleidensa merkeissä. Anne aloitti uuden aluevaltauksensa, konsertit vuonna 2018 esiintymällä mm. Ruoveden kirkossa.

Anne Mattila on koko kansan tuntema, monipuolinen tähtiartisti muun muassa vuonna TV:ssä esitetyn Vain elämää – sarjan, Vain elämää- konsertin ja  suosituksi Karvian matkailukohteeksi nousseen Taidekahvilan ja taidenäyttelyn myötä.