Tanssi- ja teatteritoimijoiden tapaaminen 6.10. – ilmoittaudu nyt!

Hei sinä ryhmän ohjaaja, seuran teatterivastaava, näyttelijä, tanssija ja muut nuorisoseurojen tanssi- ja teatteritoiminnassa mukana oleva!

Tämä koskee juuri sinua. Nuorisoseurat Häme järjestää tanssi- ja teatteritoimijoiden tapaamisen lauantaina 6.10.2018 klo 10-16 Monitoimitalo 13, Satakunnankatu 13, Tampere. Tapaamisen tavoitteena on saada alueen harrastusalakohtaiset toimijat yhteen tutustumaan, verkostoitumaan ja kouluttautumaan. Aluetoimisto haluaa kuulla, millaisia ajatuksia ja toiveita toimintaa pyörittävillä on liiton suuntaan sekä samalla pääsemme päivittämään ajankohtaiset terveiset ja uutiset valtakunnalliselta tasolta. Pääpaino päivän aikana on kouluttamiselle. Teatteritoimijoiden koulutuksen tulee pitämään alueen teatteriagentti Sami Sivonen ja tanssitoimijoita johtaa pitkään Tampereella vaikuttanut tanssija ja koreografi Timo Saari.

Tapaaminen on nuorisoseuran jäsenille maksuton ja muille osallistumismaksu on 15€. Lounas on kaikille omakustanteinen. Halutessaan voi osallistua myös vain tapaamiseen tai koulutusosioon.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja seuraavista linkeistä

Tanssitoimijoiden tapaaminen

Teatteritoimijoiden tapaaminen

Ilmoittautuminen päättyy 30.9. Tervetuloa mukaan!