Tempoa Tenaviin-kerhot huhtikuussa Hervannassa – ilmoittaudu nyt!

Tempoa Tenaviin -musiikkiliikuntaryhmät ovat lasten ja aikuisten yhteisiä kohtaamispaikkoja, jossa liikutaan, leikitään, lauletaan ja temppuillaan. Lapsen ja aikuisen yhteinen harrastus yhdistelee taitavasti tanssia, sirkusta, liikuntaa ja musisointia. Toiminnan tavoitteena on lapsen ja aikuisen välisen vuorovaikutuksen lisääminen ja lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen musiikin ja liikunnan keinoin.

Nuorisoseurat Häme käynnistää huhtikuussa kaksi Tempoa Tenaviin-ryhmää Hervantaan. Kyseessä on kuukauden mittaiset lyhyet ryhmät, joissa päästään kokeilemaan toimintaa ja tavoitteena on saada ryhmille jatkoa Hervannassa myös syksyllä 2018.

Lapsi osallistuu harrastukseen oman aikuisen kanssa. Tempoa tenaviin ei vaadi mitään ennakkotaitoja lapselta tai vanhemmilta.

Ilmoittautuminen on auki keskiviikkoon 28.3. saakka. Ryhmien toteutumiseksi molempiin ryhmiin tarvitaan vähintään 8 aikuinen-lapsi-paria. Kummassakin ryhmässä on 15 paikkaa eli toimi nopeasti!

Osallistumismaksu: 30€/pari (lapsi ja oma aikuinen) tai perhehinta (kaksi lasta ja yksi aikuinen/kaksi aikuista ja yksi lapsi) 45€. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova.
Paikka: Helapuiston nuorisokeskus, Arkkitehdinkatu 11, Tampere
Ohjaaja: Tanssinopettaja Jutta Wrangén, jutta.wrangen@nuorisoseurat.fi

Ryhmä 1: 0–1-vuotiaat (alk. 3-4kk-ikäiset) torstaisin klo 9:30-10:00 ilmoittaudu täällä!

Ryhmä 2: 1–3-vuotiaat torstaisin 10:15-10:45 ilmoittaudu täällä!

Lisätietoja

Teija Nikkari
Toiminnanohjaaja
teija.nikkari@nuorisoseurat.fi
050 340 6566