Toiminta

Nuorisoseurat tarjoavat paljon erilaisia harrastuksia ja tekemistä lapsille, nuorille ja aikuisille. ​Suosituimmat harrastukset ovat tanssi ja teatteri, mutta nuorisoseuroissa voi harrastaa myös sirkusta, musiikkia, liikuntaa, erilaisia kerhoja... mitä vain! Monella seuralla on myös seurantalo, jota huolletaan talkoilla ja jossa järjestetään juhlia ja tapahtumia. 

Harrastusten lisäksi nuorisoseuroihin kuuluu osallisuus ja yhteisöllisyys. Eli saa itse päättää, mitä seurassa tehdään. Kannattaa rohkeasti ehdottaa nuorisoseurallenne uutta toimintaa, jos mielipuuhasi puuttuu.

Tutustu Hämeen alueen nuorisoseuroihin ja löydä oma juttusi!  

Aluesanomat

Aluesanomat on Hämeen ja Satakunnan Nuorisoseurojen yhteinen jäsenlehti.

Kaikki jäsenseurat voivat lähettää Aluesanomiin tiedotteita / juttuja omasta toiminnastaan: tapahtumat, retket, matkat, koulutukset, teatteriesitykset yms. ilmaiseksi. Materiaalit tulee toimittaa n. kuukautta ennen lehden ilmestymistä joko postitse os. Hallituskatu 6, 28100 Pori tai sähköpostilla satakunta@nuorisoseurat.fi

Aluesanomat ilmestyy neljä kertaa vuodessa: maaliskuu, toukokuu, syyskuu ja joulukuu.

Tilaushinta on 10 euroa / vuosikerta. Kun seura tilaa lehden jäsenistölleen, esim. jäsenmaksuun liitettynä, vuosikerran hinta 8 euroa.