Kalkkareitten Kulttuurikeikka 2019

Nuorisoseurat Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen lasten ja nuorten kulttuurikatselmustapahtumaa Kalkkareitten Kulttuurikeikkaa vietetään seuraavan kerran 30.-31.3.2019. Luvassa on taas tuttua hauskaa menoa monitaiteisen katselmuksen ja värikkään esiintyjäkimaran parissa, kun lapset ja nuoret itse kiipeävät lavalle esittelemään taitojaan.

Tällä kertaa Kalkkareitten järjestämisvuorossa on Satakunnan Nuorisoseurat ja järjestelyistä vastaa Kosken TL Nuorisoseura. Tapahtuma koostuu työpajoista sekä katselmuksista, joihin osallistuvat saavat palautetta taidelajikohtaiselta asiantuntijaraadilta. 

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan uusittuihin katselmussarjoihin ja sääntöihin. Sarjat ovat laajemmat kuin aiempi jaottelu mutta kaikki aiemminkin mukana olevat lajit mahtuvat edelleen mukaan. Tavoitteena on saada mahdollisimman laajasti myös muita lajeja mahtumaan mukaan ja kohdistaa tapahtumaa vahvemmin saatavaan arviointiin ja muiden esitysten seuraamiseen. Mahdolliset kysymykset aiheesta voi osoittaa Nuorisoseurat Hämeen toiminnanohjaaja Teija Nikkarille teija.nikkari(at)nuorisoseurat.fi, 050 340 6566. 

Oikeanpuoleisesta palkista löydät tapahtumaan liittyvän infon kutsukirjeestä. Ohjaajat voivat käyttää ennakkotietolomaketta kerätessään ryhmäläisiltä ilmoittautumista varten tarvittavat tiedot.

Osallistujailmoittautuminen on päättynyt 1.3. 

Ilmoittautuminen ennakkokatselmuslajeihin on auki vielä 20.3. saakka. Tuohon päivään mennessä töiden pitää olla lähetettynä, joko sähköisesti tai perinteisellä postilla.