Luova lava - toiminta

Luova lava -toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden leiri- ja kerhotoimintaa, jossa sisältönä on pääosin teatteri, tanssi ja musiikki. Lasten oma luovuus ja osallisuus ovat keskeisiä toiminnan elementtejä. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta.

Luova lava -päiväleirit

Luova lava -leirit on 8-11-vuotiaille tarkoitettua luovaa kesätoimintaa. Luova lava -päiväleirillä lapsella on mahdollisuus tutustua eri taiteen aloihin, harjoittaa esiintymisvalmiuttaan ja saada uusia kavereita. Leirillä päivät kuluvat leikkien, pelaten, laulaen, liikkuen, ulkoillen, tanssien, piirtäen, askarrellen ja teatterin parissa.

Leirin aikana valmistetaan Hetki taiteilijana -esitys, joka esitetään vanhemmille, sisaruksille ja muille läheisille leirin päätteeksi.

LUOVA LAVA -PÄIVÄLEIRIT TULOSSA TAMPEREELLA JÄLLEEN KESÄKUUSSA 2020, SEURAA ILMOITTELUA!

LUOVA LAVA -PÄIVÄLEIRIT TAMPEREELLA KESÄLLÄ 2019

Löydä oma sisäinen supersankarisi teatterin avulla!

Kesäkuussa järjestetään Luova Lava –päiväleiri, johon kutsumme juuri SINUT, joka olet kiinnostunut teatterista, musiikista, tanssista ja liikunnasta. Viikon mittainen leiri koostuu näistä kaikista elementeistä ja toivotamme kaikki 8-12-vuotiaat (vuosina 2007-2011 syntyneet) koululaiset mukaan. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta, kunhan innostusta löytyy! Leirit ovat kaikille avoimia.

Leirit toteuttaa opetusalan ammattilainen ja päivät ovat pedagogisesti suunnitellut unohtamatta kuitenkaan lapsien osallisuutta toiminnan suunnitteluun. Kaikenlaiset ideat lapsilta ovat tervetulleita ja niihin tartutaan mielellään. Viikko huipentuu yhdessä ideoimaamme ja suunnittelemaamme Hetki taiteilijana –esityksen, jonka esitämme vanhemmille leirin päätteeksi.

Tämän kesän Luova Lava –leirin teemana on unelmien supersankarit. Miten omia supervoimia kannattaa käyttää ja miten ne saisi esiin? Mikä on minun supervoimani? Muun muassa näihin kysymyksiin pyritään yhdessä lasten kanssa löytämään vastaus.

Lähde mukaan Luovaan lavaan!

Leirin hinta on 100 euroa (sis. ohjelman, vakuutuksen, t-paidan sekä lämpimän ruuan päivittäin). Leiriaika on päivittäin klo 9-15.

Leiriläiset valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on päättynyt 13.5., mutta jälki-ilmoittautuminen on vielä mahdollista alla olevien linkkien kautta. Tarvittaessa voit otta yhteyttä Teijaan, tiedot löytyy alta. 

Peruutusehdot: Ennen 13.5. peruutetusta leiristä veloitamme 10 euron toimistokulun. Muutoin maksettu leirimaksu palautetaan ilmoitettuun tilinumeroon. 13.5. jälkeen tulleista peruutuksista emme hyvitä leirihintaa takaisin. Ainoastaan lääkärintodistusta vastaan hyvitämme leirihinnan takaisin. Perimme tuolloinkin 10 euron toimistokulun. Leiri toteutuu 8 osallistujalla. Paikkoja on 15/leiri. Peruutukset ja muut muutokset tulee tehdä osoitteeseen teija.nikkari@nuorisoseurat.fi.

3.-7.6.2019 järjestettävälle leirille ilmoittaudut täällä.
10.-14.6.2019 järjestettävälle leirille ilmoittaudut täällä.

Leirin järjestää Nuorisoseurat Häme.

Lisätietoja: Teija Nikkari, 050 340 6566, teija.nikkari@nuorisoseurat.fi