Luova lava - toiminta

Luova lava -toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden leiri- ja kerhotoimintaa, jossa sisältönä on pääosin teatteri, tanssi ja musiikki. Lasten oma luovuus ja osallisuus ovat keskeisiä toiminnan elementtejä. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta.

Luova lava -päiväleirit

Luova lava -leirit on 7-11-vuotiaille tarkoitettua luovaa kesätoimintaa. Luova lava -päiväleirillä lapsella on mahdollisuus tutustua eri taiteen aloihin, harjoittaa esiintymisvalmiuttaan ja saada uusia kavereita. Leirillä päivät kuluvat leikkien, pelaten, laulaen, liikkuen, ulkoillen, tanssien, piirtäen, askarrellen ja teatterin parissa.

Leirin aikana valmistetaan Hetki taiteilijana -esitys, joka esitetään vanhemmille, sisaruksille ja muille läheisille leirin päätteeksi.

LUOVA LAVA -PÄIVÄLEIRIT TAMPEREELLA KESÄLLÄ 2020

Hullaannu lumoavasta luonnosta! 

Luova lava -päiväleirit järjestetään Tampereella 1.-5.6.2020 ja 8.-12.6.2020. Leirillä leiriläinen pääsee tutustumaan monipuolisesti eri esittävän taiteen aloihin kuten teatteriin, tanssiin ja musiikkiin unohtamatta muita perinteisiä leiritouhuja kuten kädentaitoja ja leikkejä. Leirit ovat kaikille avoimia. Tämän kesän Luova Lava –leirin teemana on lumoava luonto. 

Luova lava –päiväleiri on suunnattu 7-11 –vuotiaille (vuosina 2009-2012 syntyneille) koululaisille  ja ne tarjoavat mukavaa ohjelmaa ja uusia kavereita. Leiriohjaajina toimivat oman taidealansa ammattilaiset sekä alan opiskelijat. Osallistuakseen leireille lapselta ei vaadita tietyn lajin tai taiteenalan harrastuneisuutta eikä muita erityistaitoja.

Leiriläisille kuuluu ohjelmaan oman leiriviikon perjantaina järjestettävä Hetki taiteilijana -esitys jonka lapset ideoivat ja suunnittelevat leiriviikon aikana (esim tanssi, teatteri tai sirkus).

Viiden päivän leirin hinta on 100 euroa (sis. ohjelman, vakuutuksen, t-paidan sekä lämpimän ruuan päivittäin). Leiriaika on päivittäin klo 9-15.

Peruutusehdot: Ennen 30.4. peruutetusta leiristä veloitamme 10 euron toimistokulun. Loput palautetaan ilmoitettuun tilinumeroon. 30.4. jälkeen tulleista peruutuksista hyvitämme leirihinnan takaisin vain lääkärintodistusta vastaan. Perimme tuolloinkin 10 euron toimistokulun. Leiri toteutuu 10 osallistujalla. Paikkoja on 15/leiri. Peruutukset ja muut muutokset tulee tehdä osoitteeseen tiina.koskinen@nuorisoseurat.fi. Mikäli joudumme perumaan leirin koronavirussyistä, palautetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan.

Leirin järjestää Suomen Nuorisoseurat / Nuorisoseurat Lounais-Suomi, Tampereen aluetoimisto

Lisätietoja: Tiina Koskinen, 050 340 6566, tiina.koskinen@nuorisoseurat.fi

1.-5.6.2020 järjestettävälle leirille ilmoittaudut tästä

8.-12.6.2020 järjestettävälle leirille ilmoittaudut tästä