Tempoa Tenaviin ® – musiikkiliikunta

Tempoa Tenaviin -musiikkiliikuntaryhmät ovat lasten ja aikuisten yhteisiä kohtaamispaikkoja, jossa liikutaan, leikitään, lauletaan ja temppuillaan. Lapsen ja aikuisen yhteinen harrastus yhdistelee taitavasti tanssia, sirkusta, liikuntaa ja musisointia. Toiminnan tavoitteena on lapsen ja aikuisen välisen vuorovaikutuksen lisääminen ja lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen musiikin ja liikunnan keinoin. Tempoa tenaviin liikuttaa, leikittää, pyörittää, kieputtaa, tanssittaa, laulattaa ja naurattaa! Vauhdin hurma ja tarttuvat rytmit keinuttavat ja villitsevät niin pieniä kuin isojakin harrastajia. Lauluista, liikkeistä ja leikeistä lapsi ja aikuinen saavat virikkeitä myös kotiin ja harrastus voi jatkua vaikka omassa olohuoneessa. 

Lapsi osallistuu harrastukseen oman aikuisen kanssa. Tempoa Tenaviin ei vaadi mitään ennakkotaitoja lapselta tai vanhemmilta.Toiminta on suunnattu ensisijaisesti 3-vuotiaille ja sitä nuoremmille lapsille.

Kevään 2019 ryhmät Tampereella

Keväällä 2019 Tempoa Tenaviin -toiminta jatkuu Tampereella kahdella ryhmällä. Ryhmät toimivat viikoilla 3-15, huom! ei viikolla 9.

Osallistumismaksu: 80€/pari (lapsi ja aikuinen) tai 95€ perhehinta (kaksi lasta ja yksi aikuinen/kaksi aikuista ja yksi lapsi). Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova.
Ohjaaja: Tanssinopettaja (AMK) Jutta Wrangén, jutta.wrangen@nuorisoseurat.fi
Paikka: Kohtaamisten tila, Sammonkatu 8, 2. krs, Tampere

Ryhmä 1 torstaisin klo 17:00-17:30
Ryhmä 2 torstaisin klo 18:00-18:30

Ilmoittautuminen on päättynyt 7.1.2019 mutta ryhmissä on vielä tilaa, joten ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse Teijaan, jos haluat vielä tulla mukaan. 

Lisätietoja

Teija Nikkari
Nuorisoseurat Häme, toiminnanohjaaja
teija.nikkari@nuorisoseurat.fi
050 340 6566