Tempoa Tenaviin ® – musiikkiliikunta

Tempoa Tenaviin -musiikkiliikuntaryhmät ovat lasten ja aikuisten yhteisiä kohtaamispaikkoja, jossa liikutaan, leikitään, lauletaan ja temppuillaan. Lapsen ja aikuisen yhteinen harrastus yhdistelee taitavasti tanssia, sirkusta, liikuntaa ja musisointia. Toiminnan tavoitteena on lapsen ja aikuisen välisen vuorovaikutuksen lisääminen ja lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen musiikin ja liikunnan keinoin. Tempoa Tenaviin liikuttaa, leikittää, pyörittää, kieputtaa, tanssittaa, laulattaa ja naurattaa! Vauhdin hurma ja tarttuvat rytmit keinuttavat ja villitsevät niin pieniä kuin isojakin harrastajia. Lauluista, liikkeistä ja leikeistä lapsi ja aikuinen saavat virikkeitä myös kotiin ja harrastus voi jatkua vaikka omassa olohuoneessa. 

Lapsi osallistuu harrastukseen oman aikuisen kanssa. Tempoa Tenaviin ei vaadi mitään ennakkotaitoja lapselta tai vanhemmilta. Toiminta on suunnattu ensisijaisesti 4-vuotiaille ja sitä nuoremmille lapsille.

Kevään 2020 ryhmät Tampereella

Keväällä 2020 Tampereen Kalevassa järjestetään kolme Tempoa Tenaviin -kerhoa. Ryhmät toimivat viikoilla 3-15. HUOM! Ei viikolla 9.

Osallistumismaksu: 80€/pari (lapsi ja aikuinen) tai 95€ perhehinta (kaksi lasta ja yksi aikuinen/kaksi aikuista ja yksi lapsi). Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova.
Ohjaaja: Tanssinopettaja (AMK) Jutta Wrangén, jutta.wrangen@nuorisoseurat.fi
Paikka: Kohtaamisten tila, Sammonkatu 8, 2. krs, Tampere

Ilmoittautumaan pääset linkeistä:
Alle 3-vuotiaat, (3kk ylöspäin) aikaisempi, torstaisin klo 16:40-17:10
Alle 3-vuotiaat (3kk ylöspäin), myöhäisempi, torstaisin klo 17:20-17:50
3-4-vuotiaat, torstaisin klo 18:00-18:40

Ilmoittautuminen kevään 2020 kerhoihin on auki maanantaihin 5.1.2020 saakka.
Ilmoittautuminen on sitova. Ryhmien toteutumiseksi jokaiseen ryhmään tarvitaan vähintään 8 aikuinen-lapsi-paria. Ryhmässä on 10 paikkaa, joten ole nopea!

Lisätietoja

Tiina Koskinen
tiina.koskinen@nuorisoseurat.fi
050 340 6566