Tiedotteet

Suomen Nuorisoseurat julkaisee omia uutiskirjeitään PJ-postia, Tanssin uutiskirjettä ja Teatterin uutiskirjettä, jotka voit käydä tilaamassa täältä. Näiden lisäksi Hämeen alueella julkaistaan Nuorisoseurat Hämeen omaa kuukausikirjettä sekä Satakunnan, Hämeen ja Varsinais-Suomen nuorisoseurojen kuukausitiedotetta.

Nuorisoseurat Hämeen Kuukausikirje

Kuukausikirje on Hämeen aluetoimiston tapa viestiä jäsenilleen paikallisista, alueellisista ja valtakunnallisista ajankohtaisista asioista. Kirjettä on lähetetty kesäkuusta 2017 alkaen ja postituslistalle liitetään seurojen edustajia aluetoimiston saadessa uusia yhteystietoja. Kuukausikirje lähetetään aina kuun lopussa.

Kuukausikirjeen saa itselleen toimittamalla sähköpostiosoitteensa Nuorisoseurat Hämeen toiminnanohjaajalle. Voit myös välittää tietoa kuukausikirjeestä niille, joiden sinun lisäksesi tulisi vastaanottaa tämä kirje. Näitä toimijoita voivat olla seuranne johtokunta, ohjaajat ja muut avainhenkilöt. Vaihtoehtoisesti voit välittää kirjeen heille itse. Viethän kirjeenne sisällön tiedoksi kokouksiinne ja tapaamisiinne! Voit lopettaa kuukausikirjeen tilaamisen ottamalla yhteyttä toiminnanohjaajaan.

Kuukausikirjeen rekisteriseloste löytyy täältä.

Satakunnan, Hämeen ja Varsinais-Suomen nuorisoseurojen kuukausitiedote

Kuukausittain julkaistaan Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen nuorisoseurojen yhteinen kuukausitiedote. Tiedotteessa kerrotaan alueellisista ja valtakunnallisista uutisista, koulutuksista ja tapahtumista. Uusimman tiedotteen voit käydä lukemassa etusivulta löytyvän linkin kautta. Liity tiedotteen saajaksi täällä tai laita viestiä osoitteeseen satakunta(at)nuorisoseurat.fi.

Paikallisseurat voivat lähettää myös omia ilmoituksia tiedotteeseen. TIedote ilmestyy aina kuun lopussa (ei heinäkuu), ja ilmoitukset tulee toimittaa kuun 20. päivä mennessä osoitteeseen satakunta(at)nuorisoseurat.fi.

Kuukausitiedotteen rekisteriseloste löytyy täältä.